Sivut

torstai 29. lokakuuta 2015

PEPE.ä Siltamäessä


Syksyn aikana olemme aloittaneet oppilaiden kanssa keräämään kokemuspisteitä luokkahuonekäytänteistä. Pisteitä saa esim. ohjeiden kuuntelusta, puheenvuoron pyytämisestä, ruokatavoista jne. Pisteillä voi ostaa erilaisia konkreettisia hyötyjä opiskeluun, esim pienen lunttilapun kokeeseen, iPadin käyttöön oppitunnille, omaa vapaata aikaa ja kaikkea muuta.
Kokemuspisteiden lisäksi oppilaat ovat tutkimusmatkalla Grönlannissa, minkä jääpeite on sulanut. Oppilaat suorittavat erilaisia tutkimustehtäviä, joista aukeaa uusia paikkoja saarella. Lisäksi tutkimusryhmä löytää uusia tavaroita, joista on konkreettia hyötyä tutkimusten teossa.

Oppilaiden toiveesta olemme myös aloittaneet Minecraftissa kaupunki-projektin, jossa rakennetaan ja tarkastellaan kaupunkia monesta eri näkökulmasta, joku voisi sanoa että ilmiönä:) Oppilaat on jaettu eri lautakuntiin, jotka vastaavat oman osa-alueen rakentamisesta ja toiminnasta kaupungissa. Kaupunkiin on myös luotu oppilaiden toimesta erittäin mielenkiintoisia hahmoja, jotka vaikuttavat kaupungin toimintaan.

Tässä kaikki tältä erää. Päivitän lisää kuvia sun muuta kunhan etenemme.

Tomi Tolonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti