Sivut

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Arabian touhut

Action Track

Arabiassa seiskaluokat tekivät koko syksy Mobilistipeli hankkeen pelejä, eikä turhaan. Pelien tekeminen oli luokkien ryhmäytymisen kannalta todella merkittävä asia. Pelit ja niistä saadut palkinnot tekivät seiskojen yhteishengelle todella hyvää.

Perinnönjaosta kaksi poikaa piirsivät kuvat siitä, mitä pelissä pitää tehdä:

Murha Lammassaaressa kuvaukset olivat oppilaista todella hauskoja. Todella pienellä vaivalla saatiin kuvaukset peliä ja traileria varten tehtyä. Suurin osa kuvista otettiin koulumme pommisuojassa ja sen käytävällä.

 

Pelitraileri ovat nähtävissä tästä linkistä:https://www.dreambroker.com/channel/68yw7s7v/


Opettajien kouluttaminen kevään Vesossa

Koska koulussamme on monia osaajia, päätimme ulkopuolisten kouluttajien sijasta jakaa koulussamme olevaa tietotaitoa. Action Track spesialistimme Kare ja Ismo opettivat opettajia käyttämään alustaa ja luomaan omia pelejään. Mikko jakoi tietoutta Googlen ihmeellisestä maailmasta, Jere opetti Kahootin käyttöä ja Eve ohjasi videoiden editointia padien avulla.

Opettajat olivat todella tyytyväisiä koulutuspäivään ja siihen, että he pääsivät tekemään ja opettelemaan uusia juttuja. Tyttöjen liikkamaikka innostui Action Trackistä ja hän on jo tekemässä tytöille keväälle suunnistusrasteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti