Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2015

Poikkilaaksossa ollaan kevään aikana harjoiteltu kovasti kymmensormijärjestelmää Typing Master-ohjelman avulla. 3 - 6 -luokkalaiset koulumme oppilaat innostuivat ohjelmasta kovasti. Ohjelma sisältää opetusta, omatoimista treenausta ja pelejä. http://www.typingmaster.com/fi/default.asp

5 - 6-ovat tutustuneet löytöretkeihin ja renessanssiin roolipelin keinoin. Peliä pelataan ryhmissä eli mihistönä. Miehistön jäsenillä on omat roolinsa. Tavoitteena on kerätä omalle miehistölle kultarahoja, joilla voi ostaa erilaisia etuoikeuksia (voi olla välitunnin sisällä, saa yhden oppitunnin ulkona, saa iPadin tunniksi käyttöönsä ym.). Joka viikko miehistö on saanut yhden tehtävän, jotta pääsee etenemään omalla löytöretkireitillään.

MinecraftEdua alamme käyttää vasta nyt, pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Minecraftin kanssa ollaan oltu jumissa, kun palvelintyökalua ei oltukaan asennettu. Myös Scratchiä aletaan käyttää pääsiäisen jälkeen.

Sumdog on koulumme suosikkipelejä. Uusi into Sumdogin pelaamisen syttyi, kun jokainen oppilas sai talon sisutettavakseen. Toinen kestosuosikkimme on Saarella-peli. Sitä ollaan pelattu myös ahkerasti.

Action Track on yhä käytössä. Keväällä pelataan kahta peliä: Unicef-peliä ja Viikinki-peliä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti